Retraite, thuiskomen, Vedic Art en SoulCollageĀ®

 -  Wanneer je behoefte hebt om er even tussen uit te zijn, 5 dagen achtereen met aandacht voor jezelf, uit de hectiek van alledag
 -  Als je behoefte hebt aan 
verstilling, onthaasten en verdieping 
 -  Als je belangstelling hebt voor Vedic Art en in de creatieve stroom wilt experimenteren, onderzoeken, ontdekken en verdiepen. 
 -  Wanneer persoonlijke ontwikkeling 
en bewuster leren leven je aanspreekt. 

Wat kun je verwachten


De ‘Thuiskomendagen’ bieden je de gelegenheid om te onthaasten en te verstillen. Een overvloed aan aan me-time, genieten, ont-moeten en ontdekken.  
Ik bied Vedic Art cursussen aan, in afstemming met deelnemers welke cursus(sen) en er is de gelegenheid om SoulCollage® kaarten te maken in de vrije tijd die er is. Alle materialen voor het maken van kaarten zijn inclusief, voor de Vedic Art cursussen breng je zelf (een deel van) materialen mee. 

Deze meerdaagse wordt twee keer per jaar georganiseerd (kijk voor de data bij agenda) op de heerlijke locatie van Waaldijk 15 in Dreumel. Een mooie plek midden in de natuur tussen Maas en Waal, met volledige verzorging, voor iedereen een eigen slaapplek en een zwemvijver voor de liefhebbers. Er zijn luxere slaapplekken met eigen douche en toilet en basic plekken zoals tuinhuisjes en caravans met gedeeld sanitair. De slaapplekken worden in volgorde van aanmelding verdeeld, de kosten zijn dus ook verschillend. 

We hebben de beschikking over een ruim atelier, voor maximaal 8-9 deelnemers.