Thuiskomendagen

Voor wie


- Voor vrouwen
- Wanneer je behoefte hebt om enkele dagen achtereen stil te staan bij jezelf om je
  te bezinnen op waar je op dit moment staat in je leven
- Wanneer je intensiever en meer diepgaand bezig wil zijn in het proces van je
  persoonlijke ontwikkeling
- Als je meer wilt leven vanuit je authentieke Zelf en meer zicht wilt krijgen op
  belemmerende patronen die je hiervan weerhouden.

Wat kun je verwachten


De ‘Thuiskomendagen’ bieden je de gelegenheid om thuis te komen bij jezelf, waardoor je meer kunt ervaren van je oorspronkelijke vrouwelijke natuur, je authentieke Zelf, van de persoon wie je werkelijk ten diepste bent (Zelf-herinnering). Vanuit dit contact met jouw beste innerlijke weten, leer je herkennen waar het voor jou echt over gaat en van hieruit kom je tot een dieper besef wat voor jou het meest juiste is in je leven. Je leert hoe je vanuit deze innerlijke Bron kunt leven en je krijgt inzicht in hoe je jezelf hiervan afleidt. Zo zul je meer betekenis en vreugde ervaren in jezelf, in relaties en in je handelen. 
 
Veiligheid, compassie en waarachtig zijn, zijn sleutelwoorden voor mij in de ‘thuiskomendagen’. Het samenzijn in een groep met andere vrouwen schept ook een veilige bedding en de herkenning in elkaar ondersteunt het zelfonderzoek.
We leren de afleiding van ‘buiten’ te laten zijn, waardoor je je aandacht naar binnen kunt brengen. Werkvormen die je hierbij helpen zijn b.v. meditatie, lichaamsgerichte oefeningen, mindfullness, muziek en stille momenten voor jezelf. Alles wat we dan ervaren heten we welkom, alles is ‘werkmateriaal’ om je te helpen meer bewust te worden van jezelf. We staan stil bij waar je vandaan komt, waar verlies en rouw ervaren is, waar je beschermingsstrategieën hebt leren inzetten en waar ‘onaffe’ zaken liggen. Werkvormen die hierbij ondersteunen zijn b.v. familie- en relatieopstellingen, creatieve vormen, visualisaties, dialogen en uitwisselingen in de groep.
 
Praktische informatie en data vind je bij  ‘agenda’.